Coördinerend bestuurder Regiopark Buytenhout | Wethouder Jakobien Groeneveld

Mijn naam is Jakobien Groeneveld en ik ben wethouder Groen, Openbaar gebied, Jeugd(hulp), Armoedebeleid in Zoetermeer en Coördinerend bestuurder van Regiopark Buytenhout. Eerder was ik zo’n 6 jaar actief als gemeenteraadslid en fractievoorzitter van GroenLinks. Ik zet mij met hart en ziel in voor Zoetermeer en knok daarbij voor wat kwetsbaar is.

Ik geloof in de kracht van samen en draag dat ook uit in mijn beleid. Op groengebied ben ik ongelooflijk trots op mijn stad in het Groene Hart. Wij hebben bijzonder veel en mooi groen in én om de stad. Om die natuur te beschermen, nog meer mensen daarvan te laten profiteren én te werken aan de klimaatadaptieve stad met veel biodiversiteit, kom ik elke dag mijn bed uit. Ik hoop samen met u allen hier flinke stappen in te kunnen zetten de komende jaren!  

Volg Jacobien Groen via Twitter.

Regiopark Buytenhout 

Het regiopark Buytenhout is een aaneenschakeling van zes recreatiegebieden tussen Delft en Zoetermeer met een lengte van 15 kilometer. Het is een variatie aan landschappen, flora en fauna en talrijke recreatiemogelijkheden. Lees hier meer over regiopark Buytenhout.