De Nieuwe Driemanspolder is open!

Na ruim drie jaar in en aan de polder gewerkt te hebben, is het eindelijk zo ver: het natuur- en recreatiegebied van de Nieuwe Driemanspolder is op 1 juli 2020 om 12:00u geopend! De Nieuwe Driemanspolder is onderdeel van regiopark Buytenhout.

Vanaf nu kan iedereen genieten van dit bijzondere gebied. De bestuurders van de vijf betrokken overheden gaven digitaal het startsein voor de volgende fase in de rijke geschiedenis van de polder. Aan de opening wordt in deze bijzondere tijd niet stilletjes voorbij gegaan maar hij wordt gevierd met een rondleiding in de vorm van een podcast door Boswachter Arjan Postma. Een bijzonder cadeau aan de omgeving!

Verken het gebied met Boswachter Arjan Postma
Nu het recreatiegebied open is kunt u onder andere genieten van een wandeling in de natuur. U kunt natuurlijk zelf op ontdekkingstocht gaan, maar nog leuker is het om dat te doen onder de begeleiding van een ware kenner. Als cadeau heeft boswachter Arjan Postma een digitale rondleiding opgenomen, in de vorm van een podcast. Hierin neemt hij u al wandelend mee door een deel van de polder.

Luister naar de podcast via de website van de Nieuwe Driemanspolder