Informatiebijeenkomst Ontwikkelplan Landschapspark de Rotte

Maandag 25 januari organiseert het recreatieschap Rottemeren een informatiebijeenkomst over het Ontwikkelplan voor het landschapspark de Rotte. De bijeenkomst is voor iedereen die de Rottemeren een warm hart toedraagt en benieuwd is naar de toekomstplannen voor dit gebied. Een live bijeenkomst zit er vanwege de beperkende maatregelen vanwege het Coronavirus niet in. Dit biedt echter ook een mooie kans om deze bijeenkomst live te verzorgen via een digitale uitzending, waardoor nog meer mensen kennis kunnen nemen van het Ontwikkelplan.

Ontwikkelplan Rottemeren

In 2018 is voor de Rottemeren de notitie Ruimte voor een groenblauwe toekomst opgesteld en voorjaar 2019 vastgesteld door de raden van de drie schapsgemeenten Lansingerland, Rotterdam en Zuidplas. De notitie geeft voor de komende 30 à 40 jaar de koers aan voor het recreatiegebied Rottemeren. Het Recreatieschap Rottemeren gaat de ambities nu verder uitwerken in een ontwikkelplan voor de komende tien jaar.

Informatiebijeenkomst

25 januari 2021 is de online informatiebijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in het plan. U kunt zich vooraf opgeven voor deelname aan deze bijeenkomst en ontvangt dan hiervoor een mail met de benodigde gegevens om te kunnen deelnemen. Lees er meer over op informatieavond ontwikkelplan Landschapspark De Rotte. 

Digitale uitzending 25 januari

Het recreatieschap presenteert de hoofdlijnen van het concept Ontwikkelplan live via een digitale uitzending. We gaan hierbij ook in gesprek met betrokken belanghebbenden en zullen vragen beantwoorden van de kijkers. Het recreatieschap Rottemeren nodigt bewoners en geïnteresseerden van harte uit voor de bijeenkomst van 25 januari tussen 19:00 en 21:00 uur. Om zo goed mogelijk op de vele vragen die er zijn te kunnen antwoorden vragen wij u het ontwikkelplan alvast door te nemen en uw vraag over het ontwikkelplan in te sturen. U kunt dit doen bij het insturen van uw aanmelding voor deze bijeenkomst via e mailadres Rottemeren@staatsbosbeheer.nl. Ongeveer een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangen de deelnemers op het opgegeven e- mailadres een link om deel te nemen en de bijeenkomst te kunnen volgen.

Meer weten?

Algemene informatie over het ontwikkelplan staat op de projectpagina van het ontwikkelplan op de website van het recreatieschap Rottemeren. De link naar het eindconcept Ontwikkelplan staat onder het kopje meer informatie.

DeRotteHofvandelfland