Coördinerend bestuurder Landschapspark De Rotte | Wethouder Daan de Haas

"Ik ben wethouder van de gemeente Zuidplas. Daarvoor was ik werkzaam als IT’er in diverse rollen en Raadslid in Zuidplas. Als wethouder heb ik Toerisme & Recreatie, Financiën, WMO, Bedrijfsvoering, Dienstverlening, Personeel & Organisatie en Volksgezondheid in mijn portefeuille. Ook ben ik verantwoordelijk voor ouderen en mantelzorgers en coördinerend bestuurder Landschapspark De Rotte.

Mijn politieke carrière ben ik gestart bij de JOVD Sneek. In 2005 werd ik secretaris bij de VVD Moordrecht en in 2006 plaatsvervangend commissielid Algemene bestuurszaken. Vanaf 2008 tot 2010 ben ik secretaris van de fusieafdeling VVD Zuidplas geweest. In januari 2010 werd ik gemeenteraadslid in de gemeente Zuidplas. Sinds 2016 ben ik wethouder. Ook ben ik actief in de thematische netwerken van de VVD: Cultuur & Media en BZK (met als specialisme IT)."

Het mooiste plekje in de gemeente Zuidplas? "De verschillende oude dorpskernen en de groene ruimtes tussen de dorpen, waardoor onze dorpen herkenbaar blijven."

Volg Daan de Haas via zijn website of Twitter.

Landschapspark De Rotte

Recreatieschap Rottemeren werkt, samen met gemeenten, het hoogheemraadschap, ondernemers en belangengroepen, aan een nieuw en ambitieus plan: het Ontwikkelplan voor het Landschapspark de Rotte. Lees hier meer over het plan.